Víte, co je sous vide?
Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu.
Připravili jsme pro Vás několik variant balíčku s předvařeným a okořeněným masem v 1 až 2 kg baleních. Stačí už jen ohřát v troubě.
- Sous-vide vepřové koleno bez kosti
- Sous-vide vepřová krkovice bez kosti
- Sous-vide vepřová kotleta bez kosti
- Sous-vide hovězí pečeně
- Sous-vide kuře nebo kuřecí stehna či prsa Vše dle Vašeho přání.
Objednávky přijímáme nejpozději týden před vyzvednutím.